ЦИМА 99 ООД

ЦИМА 99 ООД

обл. Пловдив
Стряма,
България
24.8818652
42.2609206
UserLikes
Име: ЦИМА 99 ООД
Адрес: Стряма, обл. Пловдив
Телефони: text to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.cima99.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Преработка и консервиране на плодове и зеленчуци
Дейност:

Производство на конфитюри, сладка, мармалади, джем, конфитюр от рози, топинг- заливки за сладолед, боров екстракт, Кетъринг продукти, пълнежи за сладкарската промишленост, термостабилни конфитюри, традиционни Български продукти.

Ключови думи: конфитюр, джем, сладко, топинг заливка за сладолед, боров екстракт

За нас

Цима 99 ООД е създадено от г-н Цветан Жеков. През 1992г., той напуска постоянната си работа в държавно предприятие и създава своя собствена фирма. За да постигне целта си, той ипотекира собствената си къща, наема помещение и прави първата си скромна инвестиция в малък цех за безалкохолни напитки. Да направиш собствен бизнес, обаче се оказва нелесна задача. През първите години от създаването си, предприятието се движи на ръба на оцеляването. През 1996г., г-н Жеков, променя основната дейността на фирмата и се насочва към производство на конфитюри. Но на практика се оказва, че бизнесът трябва да започне отново. Идеята е да се направи конфитюр от тип „домашно направен”, който да бъде с много високо качество, какъвто до този момент липсва на пазара. 

В началото оборудването не се различава много съдовете, които се използват при направата на конфитюр в домашни условия. Работата е почти изцяло ръчна, а персоналът се състои, всъщност, отново само от членовете на семейството. Началният капацитет е около 1500-2000 буркана конфитюр за ден. Качествата на конфитюра, обаче бързо се оценяват от клиентите и той постепено намира своето трайно място в търговската мрежа. Благодарение на своята упорита работа, постоянство и амбиция, година след година, фирмата набира скорост и се разраства. 

Днес ЦИМА 99 ООД е един от водещите производители на конфитюр в България и разполага със собствена фабрика, разположена в най-плодородния български район - Тракийската равнина. Тук понастоящем работят целогодишно около 45 служители. Капацитетът на производство вече достига около 25-30 тона на ден. Съвременното оборудване и квалифицирани специалисти се грижат ежедневно продуктите да излизат от конвейрите с желаното и познато качество, съобразено със изисквания на действащите европейски регламенти. Изключително внимание се отделя на контрола на всички производствени етапи - от полето - до рафта. 

Запазената марка ЦИМА 99 е синоним на качествени продукти, на които все повече клиенти в България и чужбина се доверяват. 

Основната дейност на ЦИМА 99 ООД се състои в производство на конфитюри, сладка, мармелади, десертни сосове, боров екстракт, компоти, конфитюр от рози, сладка от горски плодове, термостабилни конфитюри както и пълнежи за сладкарската промишленост. Продуктите на фирмата, които са в серийно производство наброяват над 150-160 артикула. Голяма част от тях се изнасят за САЩ, Израел, Германия, Чехия, Унгария, Румъния, Китай, Япония, Русия и др.


Фирмата е сертифицирана по: НАССР, ISO 9001:2000, IFS.


Понастоящем, фирмата се управлява от Цветан Жеков и двамата му сина.


За повече информация можете да се свържете с нас на посочените координати или на имейл: angel@cima99.com и office@cima99.com





 

Открийте ни в Google+