ул. Кайзерслаутерн 18 ап.3, цех за производство с.Бохот, общ.Плевен
Плевен,
България
24.6251457999999
43.4086326
UserLikes
Име: АСТАРТА
Адрес: Плевен, ул. Кайзерслаутерн 18 ап.3, цех за производство с.Бохот, общ.Плевен
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.astarta-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Преработка и консервиране на плодове и зеленчуци
Дейност:

Преработка и консервиране на зеленчуци

Ключови думи: замразена капия, печена капия, белена капия, замразена търбушена капия, замразени тиквички

За нас

Астарта ООД е доказала високото качество на продуктите си съхранявайки традиционния български вкус. Винаги сме готови да разнообразим асортимента си с нови продукти, за да задоволим потребностите на нашите клиенти. Добрата храна и доброто готвене означават здравословен и пълноценен начин на живот - тази идея е в основата на нашето разбиране за качество.


Безопасността и качеството на предлаганите от Астарта ООД замразени зеленчуци са в основата на доверието на нашите клиенти. Ние сме отделили време и ресурси за създаването на качествени продукти и за осигуряване на тяхната безопасност. Разработили сме и поддържаме система за анализ на риска и контрол на критичните точки - НАССР и непрекъснато се стремим към нейното усъвършенстване. Управляваме процесите и

АСТАРТА
идентифицираме рисковете, с цел систематично да оценяваме и контролираме факторите, които биха повлияли неблагоприятно на продуктите.


Производството ни се осъществява в база в с. Бохот, общ. Плевен. За производството ни се грижим да осигуряваме качествени суровини, отговарящи на високите стандарти за качествена храна, затова нашите храни са винаги свежи, пълноценни и здравословни. С нашето производство искаме да се чувствате спокойни, да знаете какво купувате, да сте уверени, че мислим за вашите нужди според световните стандарти и българския вкус. Основна политика на фирмата е да разчита не на количеството, а на качеството на продукцията. Многобройни са доволните ни клиенти и партньори, които се наслаждават на уникален и истински вкус на "природата ".

 

Сподели във Facebook






Открийте ни в Google+